Spilgti zaļie, veģetārie kāpostu tīteņi. Pārsteidzoši garšīga recepte

titeni
Kāpostu tīteņi, kas gatavoti no mums ierastajiem baltajiem galviņkāpostiem, ir gana gardi, tomēr izskata ziņā īpaši neapbur. Maza viltība – parasto kāpostu vietā izmanto zaļos lapu kāpostus un rezultātus – košs un krāsains.

Ja vēl klāt sautēti burkāniņi vai paprika? Īsta krāsu eksplozija, turklāt vēl ļoti garšīgi!

Sastāvdaļas (8-10 porcijām)

1 liela zaļo lapu kāpostu galviņa
1/2 sarkanā sīpola, kapāta
1 glāze brūno rīsu, nevārītu
1/4 glāzes kaltētu dzērveņu
5 glāzes dārzeņu buljona
1/2 glāzes grauzdētu mandeļu
1/4 tējkarote sāls
1 tējkarote paprikas pulvera
1/2 tējkarote čili pulvera
1/4 tējkarote ķimeņu
2 ēdamkarotes timiāna lapu, kapātu
2 ēdamkarotes oregano

Lasi arī: Kādas sievietes viņu piesaista, balstoties uz viņa Zodiaka zīmi!

 

Šķir nākamo lapu un lasipagatavošanas gaitu

COMMENTS

Leave a Comment